22 July 2010

Going out to KL....

Hye! Berjumpa lagi kita ya...Nie merupakan pos aku yg kedua dlm blog nie...hahaha...Lama giler jarak masa...Bkn apa...Niat nak tulis post baru tue ada...Cuma x brp nak kesampaian je...Busy giler aku sem nie...Klas agak padat arr masa mula2...Tapi skarang alhamdulillah...Jadual klas dah ok cket and bley diterima akal larr...hehehe...Ok2...Tukar crita plaks...

Emm...Sebenar nyer post kali nie aku nak crita psl aku,Nad,Amal ngan Fify kluar gi KL...Kitowg kluar hari Jumaat yg lps...Naper hari Jumaat?? Sbb kitowg juz nak teman Nad gi ambik external yg dia hantar repair kat Low Yatt...Pada mula nyer plan nak kluar awal...Kalu bley,abis je klas trus gi...Tapi bila dah tambah,tolak,darab and bahagi pe smua...Around pkl 3 baru kitowg gerak gi KL...Tue larr...JANJI MELAYU larr kata kan...hahaha...

Ok...Bila dah sampai KL...Kitowg trus gi Low Yatt...Coz Nad mmg dah x sabar sangat2 nak ambik external dia tue...hehehe...Then,setelah selesai smua urusan di Low Yatt [geli jerk ayat!! hahaha] kitowg pown bergegas ke Times Square...hahaha...Sebenar nyer kitowg lapar terok dah time tue...Ye lorh...Dari pagi x makan pape...So,hasil sepakat smua...Kitowg pown menuju larr ke MC D...Aku juz makan bubur ayam je...Yg laen2 plaks makan burger...Setelah hampir kekenyangan,kitowg pown bergambar utk dibuat kenang-kenangan...hahaha...










Then,lps makan...Bermula lah detik2 bahagia buat kitowg...Apa lagi...It's SHOPPING time!! lalala...Sebenar nyer aku xda shopping list pown utk kali nie...So aku juz bli apa yg aku rasa mcm nak bli je...hehehe...Pastu aku teman Nad cari kasut and sandal...Adoyai...Ssh nyer nak cari kasut and sandal kat Nad nie...Bila dah ada kasut or sandal yg dia minat...Saiz plaks xda...Cian kat Nad...Puas kitowg cari kat TS tue...Tapi hasil nyer kurang memuaskan...Haa...Aku lupa plaks nak crita...Time kluar hari Jumaat tue kan...Nad larr yg shopping paling banyak skali...Tapi dia bkn bli brg utk diri dia...Rupa nyer dia bli kan hadiah beshday utk aku and Fify...Aku dapat baju and Fify dapat beg...So sweet Nad! Thanx a lot ya!! Ok...Kitowg pusing2 kat TS tue sampai larr pkl 8.30 mlm kot kalu x silap aku...



~Sempat lagi bergambar ketika menunggu monorail...hahaha...~


Then kitowg pown trus blk ke kolej...Kitowg sampai dlm pkl 10 lebey arr kat kolej...Perghhhh...Penat giler...Seyes penat...X tipu! Mlm tue smua owg tido awal...Kecuali aku...Aku nie pelik cket...Kalu aku dah terlampau penat...Aku mmg x bley tido...Padahal mata dah ngantok...So dlm pkl 2 lebey kot baru aku bley lelap kan mata...Nasib baek larr esok nyer cuti...Yey2!!

So sampai sini je utk crita shopping...And dlm masa terdekat nie...Aku akan publish next post plaks eh...Apa yg aku nak crita smua dah ada dlm kepala...Cuma mood nak menaip tue x sampai lagi...Emm...Pape pown...Sowie ya kalu crita aku x menarik utk dibaca...Aku sekadar terpengaruh ngan Fify and Cak je nie...Sbb aku slalu nmpk Fify buat "ASSIGNMENT" mlm2...Cak pown rajin buat "ASSIGNMENT" jugak...Lps baca blog diowg bley larr aku buat 'bahan'...hahaha...Jgn marah ya Fify and Cak...Gurau je! Emm...Ok lah...Till here...Nak gi mandi plaks...Daa! (^_^)

0 comments: