16 November 2010

Adoyai...

Salam...Setelah sekian lama aku x update blog...hahaha...Xda masa dan xda kerajinan utk lakukan smua tue...

Emmm...So, cuti sem dah start...Apa plan aku ya...First skali aku plan...aku nak upadate blog aku...Nak tukar layout dan sebagai nyer...Tapi dek kerana aku nie masih baru utk blogger...Aku dah slh remove...So layout aku yg sebelum nie sudah pown ter-remove...sobs sobs sobs...Apa larr nasib...Nak pendek kan crita...Aku dah lupa dah mana aku rembat layout tue...Niat nak update teros terbantot tao x!

Adoyai...Xpa lah...Hari nie sampai di sini je lah aku update blog...Aku kena tido awal...Esok ada appointment ngan pakar kulit...huhu...InsyaAllah...Esok kalu ada kerajinan...Akan ku sambung niat suci aku nie...hahaha...SYAMIM!! Tolong larr...Statement x bley blah...hahaha...

Dah larr...Utk elak kan aku dari membebel panjang2...Baek aku off9 n gi tido...Ok lah...Sampai sini saja lah aku taip...Jumpa lagi next post...Daa! XOXO!

0 comments: