18 November 2010

Mood Raya : Biasa-biasa je...

Salam. Ok hari nie merupakan hari raya. So, dikesempatan nie. Aku nak wish kat sapa2 yg terbaca blog aku (ada ke owg nak baca??).


Mkn jgn banyak2 sangat tao. Nnt gemowk! Padan muka! Hahaha.

Sebenar nyer kan hari nie aku x rasa pown macam hari raya. Aku rasa biasa2 je. Maybe sbb ramai sedara2 aku x blk kot. So, hari nie aku juz beraya ngan sedara yg tinggal dkt2 sini je.

Tue smua x jadi masalah. Mengapakah? Sbb yg penting aku dpt mkn nasi himpit ngan ketupat. Yeah!! Hahaha. Bkn apa. Masa raya Aidilfitri hari tue aku x sempat pown nak mkn smua2 tue. Skarang apa lagi. Nie larr masa nyer utk 'qadha' blk saat2 menikmati nasi himpit ngan ketupat. Hahaha.


Emm...Bila dah tengah hari, aku dah dilanda kebosanan. Help me!!



So, aku pown tanpa rasa ragu2 trus buka Notebook aku. Yeah! Masa utk online sudah tiba! Hehehe.

First skali aku on Facebook. Tapi kan. Borink!

Next, aku buka blog aku. Aiyookxx!! Aku btl2 dah addicted ngan blogger. Pagi ptg malam. Aku asyik ngan blog aku je. Padahal bkn nyer ada buat pape pown. Apa lah masalah aku sebenar nyer.

Nak kata blog aku nie sempoi abis x jugak. Tapi blog aku better larr dari dulu (ayat sedap kan hati je nie! Hahaha). Xpa3. At least cuti sem nie ada jugak benda aku nak buat kan. Hahaha.

Jap3. Tiba2 aku teringat 1 benda yg telah aku buat. Seyes! Aku rasa mcm bkn aku je yg buat benda nie. Mungkin ada sesuatu yg menyerupai aku time tue. Hey Syamim! STOP IT! Tipu je kan. Dah mmg sah2 aku sendiri yg buat benda tue. Nak ckp owg laen plaks kan. Hahaha.

Apa yg aku dah buat nie? Hahaha. Benda nie cuma aku, Nad, Fify ngan Amal je tao. Eh! ada sowg lagi. Izzat pown tao jugak. Kowg rasa2 apa?? Mesti kowg bley teka kan.

Sebenar nyer kan. Sebenar nyer. Aku nak bgtao kowg nie. Aku dah add "MUTE" kat fb!! And dia pown dah approve aku! Hahaha. Dasyat x aku??

Ey! Kowg jgn pikir bkn2 ya. Aku saja je add dia tue. Xda keja. Jgn pikir bkn2 ok. Shhhhhhh! Jgn bgtao owg laen ya. Nie utk kita2 je. Janji?



Ok larr. Sampai sini je dulu kot. Mata aku dah letih. Ngadap laptop je dari tadi. So aku nak gi rehat2 jap. Jumpa lagi ya. Daa! (^_^)

4 comments:

sHiRaH said...

Camat Ari Raya AidilAdha jg!
haha..pe tue mim?? Hush hush 0k! ^___^

TuNaSya said...

Hahaha...
shhhhhh... =D

Nurul Fifi Amalina said...

what? sudah add mute? AMBOIIIII.. =__=

TuNaSya said...

ha'a fifY...
taPi add je...
xDa buat pape pown...
hahaha...