15 December 2010

Di suatu petang...

Salam!
Hari nie kalu ikot plan aku nak gi tengok wayang ngan cousin aku. Tapi tunggu punya tunggu. Ishhh. Lambat btl cousin aku nie bgn tido. Kalu ikot kan hati, nak je aku gi kejot dia. Tapi nnt x manis larr owg tngk.

Memandangkan hari dah hampir lewat petang, plan nak gi tngk wayang terpaksa dibatalkan. Uwaaaa. Kempunan aku nak tngk crita Kak Limah apa tue. (T_T)

Tapi, plan utk tngk wayang telah diganti ngan jalan2 cari makan. Cousin aku ajak aku gi mkn Ais Kacang. Konon2 pujuk arr tue. Pown bley larr. Hahaha. Lepas makan ais kacang, cousin aku ajak gi tasik. Haa. Aku on je. Owg nak bawa. Kita follow je lah. Hehehe. =)

Nie first time aku gi Tasik Darulaman. Hahaha. Memalukan! Nama je owg Kedah. Tapi sini pown x penah gi. Bkn apa, xda owg nak bawa gi sebenar nyer. Hehehe. Sini mmg port owg jogging and jugak port dating. Mmg meriah larr tasik nie.


Pemandangan Tasik Darulaman, Jitra...



Leypak2 jap... =)


Apa motif aku tangkap gambar kat sini?? Haaa.. Ada larr... =D

Aku ngan cousin aku leypak jap je kat tasik nie. Coz hujan rintik2 arr. Adoyai. Potong line btl. Hahaha.

Masa ondeway blk Alor Setar, matahari dah nak terbenam. Pastu aku suruh cousin aku stop tepi jalan jap. Semata-mata nak tangkap gambar nie. Hahaha. Nasib baek cousin aku tue layan je aku nie.


Lapangan Terbang TUDM

Aku baru je nak tangkap gambar kat tempat nie banyak2. Tapi cousin aku dah suruh masuk dlm kereta dah. Alaaaaa. Aku ingat kan dia nak blk dah. Rupa2 nyer dia nak bawa kat kawasan yg lapang utk tangkap gambar sunset. Hahaha. Terbaek arr cousin aku nie!!


Kedah - Negeri Jelapang Padi... =)


Terbaek!!! =)


Cousin aku kata mcm model kereta...??!!


Nie larr cousin aku... =)

Dah puas hati tangkap gambar kat situ. Cousin aku pown ajak aku blk. Hehehe. Pastu sepanjang2 jalan aku duk tangkap gambar. Xda keja btl aku nie. Hahaha.



Ok. Sampai di sini je crita aku. Hehehe. Jumpa lagi! Daa!

P/S : Nie yg buat aku x sabar nak ada DSLR. Bila larr agak nyer. Hmmmm... =.="

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: