22 December 2010

I want these books...

Salam!
Hari nie tiba2 aku rasa mcm nak post psl buku yg aku minat. I wish i can have these books as soon as possible. Tapi tue larr kan. Disebabkan bajet x mencukupi. Terpaksa larr diam kan jap psl nak buku nie.

1st book : PYSCHOLOGY FOR DUMMIES


Bunyi tajuk buku dia mcm x bley blah je kan. Hahaha. Naper pyschology?? Sbb dulu aku minat Pyschology larr. Tapi syg nyer aku x dpt nak sambung blajar dlm course tue atas sebab2 tertentu. Hahaha. Ayat pasrah je. Aku nak buku nie bkn apa. Aku sekadar nak baca n tao je psl Pyschology. Coz aku tngk mcm best je buku nie. Hehehe.

2nd book : CHICKEN SOUP FOR SOUL/TEENAGE SOUL





Nie buku ok. Bkn chicken soup yg dpt free kat Pizza Hut or soup Campbell tue. Hahaha. Buku nie mmg feveret aku. Dari aku Form 4 lagi aku baca buku2 mcm nie. Dulu kat library sekolah aku sangat larr banyak buku CHICKEN SOUP nie. Sbb buku nie larr aku rajin gi library. Kalu x, jgn harap larr aku nak gi. Hahahaha.

Actually buku CHICKEN SOUP nie buku motivation. Motivation through experiences and stories. Aku mmg suka larr. Dia ada bnyk tajuk. Tapi aku suka kalu tajuk buku nie psl Girls, Love or Relationship. I love it ok. Hahaha.

Ok lah. Sampai sini saja bebelan aku. Kalu borink, maaf ya. =.="

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: