12 December 2010

Roti Tisu...



Hari nie aku blushing. Mengapakah?? Nie smua kerana Roti Tisu!!

Begini crita nyer. Aku ngidam sangat nak makan Roti Tisu. Setelah sekian lama kempunan. Hari nie mak aku yg baek hati sanggop bawa aku gi makan Roti Tisu. Thanx mak! (^_^)

Nasib baek owg x ramai. So aku pown cari larr tempat duduk yg seswai. Pastu aku pown order larr Milo 'o' Ais ngan Roti Tisu for my lunch. Diet larr konon. Hahaha.

Pastu kan. Jeng jeng jeng. Hahaha. Bajet mcm post aku nie gempak sangat. Maaf kan saya wahai pembaca. Saya telah alami 'SINDROM SS' sebentar tadi. Hahaha. SYAMIM! Stop it!

Ok. Back to the story. Makanan n minuman yg aku order pown sampai. Aiyoookxx!! Terkejot den tengok Roti Tisu dia! Tinggi nak mampos! Kalah KLCC. Hahaha. Ok. Aku tipu. Xda lah tinggi mcm KLCC tue. Tapi tinggi arr jugak kan Roti Tisu tue.

Apa lagi. Mak aku dah gelak2 tngk Roti Tisu aku yg tinggi melangit tue. Haa. Ambik hg. Ngidam Roti Tisu lagi kan. Hahaha. Aku pown turut tergelak sambil tersipu2 malu.

Dah blushing terok dah muka aku time tue. Ye lah. Kiri kanan depan blakang smua owg duk tngk aku. Eh silap! Roti Tisu aku. Adoyai!! Mcm na aku nak mkn nie. =.="

Eh. Pemalu jugak aku nie?? Weih! Aku mmg pemalu larr. Owg je x tao. Hahaha. Sapa x malu meyh. Kalu smua owg duk pandang2 duk cakap2 psl kita. Malu terok kot. Hahaha.

So, nak x nak aku terpaksa larr pura2 x malu. Kalu malu jugak. Sampai esok pown x abis aku makan Roti Tisu tue. Hahaha.

Yeah. Makan makan n makan. Akhir nyer aku berjaya dah abis kan makan Roti Tisu. I'm finished!! Lega sangat. Sbb aku x sabar2 dah nak chow dari kedai nie. Malu meyh. Hahaha.

Saya pown keluar dari Restoran Pelita tue ngan rasa penuh kesyukuran dan kekenyangan. Hahaha. =D


P/S : Maaf. Entry kali nie aku x sempat nak tangkap gambar Roti Tisu. Sbb dah super extreme malu! =.="
Gambar Roti Tisu kat atas nie aku google je. Sekadar nak bagi kowg terliuq. Hahahaha. =P



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: