22 December 2010

Hmmmmm...??

Salam!
Hari nie aku sangat2 larr xda mood. Adoyai. Why?? Sbb makin hari aku makin x paham ngan apa yg berlaku kat sekeliling aku nie. Seyes aku x paham.

Semua owg seolah-olah marah ngan aku. Ishhhh. Apa aku dah buat nie?? Cuba bgtao. Kalu x bgtao mmg konfem arr aku x tao. And akan trus buat x tao (padahal dlm hati sibuk nak tao).

Ada yg tiba2 marah aku (totally not my fault!), ada yg remove aku dari FB, ada yg reply msj aku mcm aku ganggu hidup dia je, pastu ada yg mcm 'chipsmore'. Yg nie jgn kata larr. Sangat2 ramai. Tapi aku x ambik port sangat smua nie. Malas nak touching layan. RUBBISH!

Tapi bila aku dengar chorus lagu nie... (Letto-Ruang Rindu)

Kau datang dan pergi,
Oh begitu saja,
Semua ku terima apa adanya,
Mata terpejam dan hati menggumam,
Di ruang rindu,
Kita bertemu.

Ketidakfahaman aku tue mcm tiba2 dah paham. Alhamdulillah. Aku x mengeluh atas apa yg berlaku. Malah aku bersyukur coz sedikit sebanyak aku dah memahami apa tue erti kehidupan yg sebenar nyer.

P/s : This is what i think and feel right now.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 comments:

Nurul Fifi Amalina said...

aiyo... ngape ni yang? aku ke yg macam tu? kalau ade, aku mintak maap ye... =p

TuNaSya said...

xda laH fify syGs...
bKn hg loRh...
owg laEn yg buAt aku mcm tuE...
hehehe...