31 December 2010

Kita enjoy! =)

Salam!
Hari Selasa hari tue aku kluar ngan Wafaa. Ingat nak ajak Sarah skali. Tapi syg nyer Sarah x free hari tue. Tue larr. Plan last minute lagi! =.="

Aku gi ambik Wafaa kat umah dia (kat Jitra). Then kami gi makan kat Food Court Pacific. Niat di hati nak mkn Hot Plate Noodles. Tapi kan. Sobs sobs sobs. Kedai tue tutup plaks hari nie. Xda rezeki aku kot. (T_T)
Lepas mkn, aku pown just window shopping je ngan Wafaa. Nak shopping masing2 tngh pokai. Hahaha. Cuci mata je lah jawab nyer.

Then, kami plan nak gi City Plaza plaks. Tapi cari nyer cari parking xda. Hmm. Kurang bernasib baek btl larr hari nie. So, niat ke City Plaza terpaksa larr dibatal kan. Aku trus hantar Wafaa blk umah dia. Coz aku nak catch up masa nak ambik ayah aku blk keja plaks pastu (kena sedar diri sbb rembat kereta ayah aku je). =.="

Syamim + Wafaa... =)

Dah selesai hantar Wafaa. Baru aku prasan something. Opssss! Minyak dah hint merah! Aku dah x senang duduk dah. Bkn apa, takot kereta mati tngh2 jalan. Dah larr jalan jam. Minyak plaks time nie jugak larr dia nak abis. Naya aku mcm nie. Aku apa lagi, terus kelam kabut cari Shell. Adoyai. Jaoh lagi kot Shell.

Opssss!

Ok. Dah jumpa Shell. Aku terus gi isi minyak. Isi berapa?? Hahaha. X payah arr tao. Memalukan btl! Aku tunjuk gambar je ok. Pandai2 larr kowg teka. Hahaha.

Aiseyman. Kantoi x pakai seat belt. 
Don't try this at home.

Dah setel. Ok. Jam menunjukkan pkl 3 ptg time tue. Aku malas arr nak blk umah. Japgi pkl 4 aku nak gi ambik ayah aku plaks. Nak buat apa ya. Haa! Aku msj cousin aku, Lan. Aku ajak dia kluar jap. Niat hati nak pow dia Oreo Mc Flurry lagi. Hahaha.

TETAPI...Aku nak pow owg. Aku plaks yg kena pow. Ishhhh. Nasib2. =.="
Xpa lah. At least ada owg teman aku mkn Mc Flurry. Hahaha.

Tiba2 rasa mcm dah gemowk! =(

Walaupown aku banyak sangat kurang bernasib baek hari nie. Tapi aku enjoy! Hahaha.
Ok lah. Sampai sini je aku nak crita. Jumpa lagi. Daa!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


4 comments:

Nurul Fifi Amalina said...

ececeh. tang shawl tu mahal tuuu. haha

TuNaSya said...

aiseymAn...
mana aDa mahal...
hahahaha...

Iera Roslan said...

wah, great time guys! :D

TuNaSya said...

hehehe...
next timE kita pLaks ya shiRah...