05 December 2010

Saya dan Dino...

Salam!
Hari nie aku gi ada satu kedai barang2 elektronik. Saja round2 ngan abg aku. Pastu kan tiba2 aku tertarik ngan satu benda nie. Haaaa. Aku pown trus bli memandangkan harga nyer yg sangat sangat murah. Hahaha.

Kowg tao x. Benda yg aku bli nie adalah benda yg sama aku pernah ada masa zaman aku sekolah rendah. Hahaha. X sangka ada jual lagi kan. And harga nyer sudah 5 kali ganda murah dari harga dulu2. Great! =D

Kowg nak tao aku bli benda apa?? Jeng jeng jeng.


Aku bli benda nie larr. Nama benda nie Cyberpet. Hahaha.

Cara maen Cyberpet nie senang je. First skali, kita pilih pet yg kita nak bela. Dlm nie ada 69 jenis pet. So, pilih je pet apa yg kita suka. Pastu kita kena bagi dia makan ngan tido yg cukup. Kalu x nanti dia sakit atau mati. Haaa. Kita kena maen2 ngan dia jugak. Kalu x nanti dia sedey. Hahaha. Simple je kan cara maen dia. Walaupown bunyi nyer mcm budak2. Tapi best! Hahaha.

Macam yg kowg tngk gmbr kat atas. Aku pilih utk bela dinosour. Nama pet aku Dino. Hahaha. Sebenar nyer aku dah ketandusan idea nak bagi nama apa kat dia. Hahaha.

Ok lah. Aku nak bagi makan kat Dino plaks nie. Jumpa lagi ya. Daa!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


0 comments: