29 December 2010

Selamat Tinggal...

Hari nie hari terakhir aku kat teratak buruk aku (umah aku larr). Sedey plaks rasa nyer nak tinggal kan katil aku, tv aku and segala benda yg aku syg yg ada kat umah nie. (T_T)

Japgi pkl 11 mlm aku dah nak gerak blk Shah Alam. Tapi bkn trus blk hostel ok. Aku xda lah bersemangat sampai mcm tue. Konfem! Tue bkn aku. Hahaha. Aku akan stay kat umah cousin aku for a few days. And 2hb baru larr aku gi menapak utk pendaftaran hostel blk.

Proses 'packing' sudah selesai. Cuma tinggal notebook aku nie je x masuk kan dlm beg lagi. So i need to do this as soon as possible. Kalau ayah aku tao aku sempat duk on9 lagi. Mmg kena bising larr aku satgi. Hahaha.

Ok lah. Jumpa lagi on next post ya. Banyak benda yg aku x sempat nak share. Tapi xpa. I'll update later ok. Promise! Hehehe. Jaga diri baek2 ya smua. Daa! (^_^)


Pemandangan Menara Alor Setar dari jendela kamar tidur aku... =)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: