01 December 2010

Thanx kat awak jugak Sarah!

Salam!
Hari nie tiba2 mood rajin aku utk update blog datang. Nie larr masa aku nak post entry aku yg hampir seminggu terperangkap dlm draft. Malas terok btl aku nie. Hahaha.

Post kali nie aku nak crita time aku kluar ngan kwn aku, Sarah Izzati Saadin.

First skali aku nak ckp kat Sarah. OoOoOoO. Notty ya Sarah! Ambik gambar Syamim curi2?? Hahaha. Xpa3.

It's ok.
It's alright.
Come on Syamim.
Fight! Fight Fight!
(Nie lagu cheerleading utk FAKULTI SAINS GUNAAN. Hahaha)

Sesi membalas dendam pown bermula. Hahahahahahahahaha. *evil laugh*

Jeng3!! Syamim pown ada gambar Sarah!

Ok. Sesi membalas dendam pown tamat. Hahaha.

Hari tue aku ngan Sarah jumpa kembali setelah sekian lama x jumpa. Dalam 2 tahun jugak arr. Lepas SPM langsung x penah jumpa. Miss u Sarah! Hehehe.

Kami gi City Plaza. Kita makan dulu!! Kami pilih utk makan kat Pak Hainan Kopitiam.


Fresh orange + Pak Hainan Noodles...

Pastu kami plan nak gi tengok wayang. Xda plan pown nak tngk crita apa. Tapi setelah gi tengok tiket. Kami telah membuat keputusan utk tngk crita NGANGKUNG.


Best jugak crita nie. Gelak guling2 aku dalam wayang tue. Hahaha. Ok2 aku tipu je. Mana ada gelak guling2. Gelak atas kerusi je. Hahaha.

Lepas tengok wayang, aku ngan Sarah round2 je kat City Plaza. Aku ada usha 1 cardigan nie sebelum gi tengok wayang. Ingat nak bli. Coz cardigan tue mcm best je. Hahaha. Tapi setelah di try-try. Nampak mcm pelik plaks. PERHATIAN!! Bkn aku yg pelik. Cardigan tue yg pelik ok. Hahaha. Maybe sbb tangan cardigan tue 3 suku kot. Rasa mcm x selesa plaks aku. Aku x ambik gambar pown masa try cardigan tue. Sbb fon aku mengeluarkan bunyi yg sangat kuat bila tangkap gambar. Apa puya fon daaa. Hahaha.

Pastu aku berniat nak bli selendang. Alaaaa selendang ala ala Arabian tue. FYI, aku sangat gila kan selendang Arabian lately nie. Adoyai. Pantang tengok selendang tue. Mesti nak bli. Ok. Aku bli selendang warna biru (Sarah ckp senang matching). Sarah pown bli jugak.

Setelah selesai bershopping (cket2 je). Kami pown bercadang utk blk. Coz nak dkt pkl 5 dah. Memandang kan aku dah rembat kereta ayah aku, so aku kena larr gi ambik ayah aku blk keja plaks. Hehehe. Masa ondeway nak gi kat kereta, Sarah sempat tangkap gambar kami 2. Hahaha. Then, masa dlm kereta turn aku plaks tangkap gambar kami 2.



P/S: Sangat2 happy dapat hanging out ngam kamo SARAH!! Thanx banyak2 tao. Nanti kita kluar lagi ya. =)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 comments:

Sarah Saa'din said...

ohh... mim pon ade snap gmbar sarah curi2 eh ? isyh2. nasib baik xnmpk muka. haha :)

TuNaSya said...

hahaha...
1-1... =)