01 January 2011

AEON Jusco, Bukit Tinggi...

Salam!
Hari nie aku telah pown ada kat umah cousin aku kat area Klang. So, aku pown gi arr jalan2 (bkn jalan kaki. Naek kereta ok). Aku gi AEON Jusco, Bukit Tinggi! Aku dah beberapa kali dah datang sini. Hehehe.

Aku, abg ngan babah saja je datang sini. Cuci2 mata. Not bad larr. Banyak jugak sale kat sini. Ishhh. Sabar je lah. Terpaksa tahan nafsu utk shopping coz duet x masyuk. Sabar Syamim. =.="

Pastu abg aku ajak gi Popular jap. Nak tao naper? Sbb abg aku nak bli cook books. Skarang kan Popular tngh sale. 10% utk non-member and 20% utk members. Memandang kan aku ada membership card. So abg ajak larr aku. Bley larr dapat 20% diskaun. Asal ada aku je gi Popular, asal ada Popular je aku gi. Hahaha. Pandai btl abg aku nie.

Here we are...

Abgku seorang chef... =)

Aku buka Skin Lab? Terbaek! =)

So sweet!

Sampai sini saja cerita aku. Jumpa lagi! Daa!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: