22 January 2011

Antan Bantura...

Salam!
Hari nie aku nak share cket psl aktiviti aku n bestiez aku buat time cuti Thaipusam hari tue. Hello! For sure kitowg x gi pown Batu Caves or join mana2 perarakan ok. Hahahaha. Tapi kitowg gi JALAN-JALAN CARI MAKAN.

Haaaa. Kat mana? Jeng jeng jeng. Alaaaa. Dekat je lah. Tak sampai 5 minit pown dari UiTM Shah Alam. Kitowg gi mkn kat RESTORAN ANTAN BANTURA. Yeah!! So yg mana lepas baca entry aku nie, bley larr ngan serta merta nyer gi try makan kat sana ok.


Saya di sini! =P

Fify + Syamim... =)

Nad + Amal... =)


Menu for my lunch : Watermelon Juice + Grill Chicken... Yummy!!!


Watermeon Juice...

Grill Chicken...

Restoran Antan Bantura nie terletak kat tepi Tasik Seksyen 2 (berdekatan ngan PKNS). Aku suka sangat ngan environment kat sini. Bley cuci mata tengok keindahan alam yg ada disekeliling kawasan. Tenang je rasa nyer. Ini seyes ok! Tak maen2 tao! (make sure suara sama mcm dlm iklam p1w1max ok). Hahahahaha.

Ok lah. Sampai sini je entry aku. Sekadar nak bagi kowg rasa lapar je. Lalalalala. Jumpa lagi. Daa!

0 comments: