04 January 2011

Hari Pertama...

Salam!
Hye smua! First at all, aku nak tegas kan. Time baca tajuk entry nie jgn pikir bkn2 ok. Otak tue jgn karat sangat. Hahaha. Aku mksd kan hari hari pertama aku ke sekolah  klas. Bkn benda laen ok. Hari nie aku sangat2 larr relax sbb klas aku hari nie start pkl 2 ptg. Apa yg aku buat hari nie? Meh aku bgtao secara details. Hahaha.

12.00 pm - Plan nak gi mkn kat DC. Tapi malang nyer makanan dah 
                 abis. (T_T)

12.20 pm - Blk bilik ambik helmet ngan kunci motor. Plan nak gi mkn
                 kat Seksyen 6 (1st time gi). Excited!

12.30 pm - Mkn2 di Seksyen 6. Suasana yg sangat manis. Mcm ala2
                 kat Jepun (bunga2 gugur larr).

12.55 pm - Blk hostel.

1.05 pm   - Siap2 nak gi klas.

1.50 pm   - Gerak ke bus stop. Naper x naek motor?? Hujan larr tadi.
                  (T_T)

2.00 pm   - Still x naek bas. Tapi naseb yg sangat baek. Dpt tumpang
                 kereta one of my classmates. Hahaha.

2.10 pm   - Sudah sampai di klas. Dpt jumpa smua kwn. Tapi dah
                 berkurangan. =(

My classmates...

2..25 pm  - Ada perbincangan psl tema dinner. Sakit hati bila owg x
                 pay attention! Huh!

3.15 pm   - Ondeway blk hostel. Coz klas lecturer x masuk.

4.00 pm   - Plan nak teman Nad gi shopping kat Plaza Alam Sentral.
                 Aku pown ter'shopping' skali. Nie smua salah Nad tao!

6.55 pm   - Baru blk dari shopping. Aku bli t-shirt Adidas yg dah lama
                 aku usha. Hahaha.

6.56 pm   - Rehat.

8.00 pm   - Siap2 nak gi latihan silat.

8.20 pm   - Silat time! Zatt!!


PSSGM Family... =)


At Perdana Gayong...Taken by someone's 'baby'... =P

10.30 pm - Blk dari latihan silat.

10.31 pm - Rehat. Penat meyh!

11.00 pm - Mandi manda.

11.30 pm - Makan. Menu : Nasi putih + Paprik. Kenyang!

12.00 am - Rehat. Gendang gendut tali kecapi, kenyang perot suka
                 hati. Hahaha. =D

12.45 am - On notebook. Online time! Facebooking. =)

2.45 am   - Baru lps post entry.

3.00 am   - Off notebook. Siap2 utk tido. Dah lewat dah nie. =.="

3.01 am   - Nitez! Zzzzzz.

Hahaha. Ok x jadual aku hari nie? Siap details lagi. Nie larr masalah nyer bila xda benda nak tulis tapi sibuk nak jugak update post. Hahaha. Harap maaf ya kalu langsung x menarik. Saja bosan2.Thanx sudi baca ya. (^_^)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments: