27 January 2011

Lama Tak Update...

Salam!
Lama ya aku x update blog. Sowie. Sangat busy ngan assignment dan juga aktiviti persatuan. Fuhhh. Non-stop! Lagi pown, line broadband kat hostel kurang memberangsangkan. Jeles arr tue. Hahaha. Prasan!

Ok2. Tengah hari nie line sangat ok. So aku update mana yg sempat je. Yg laen2 tunggu this weekend ok. Yahooo! Cuti mid sem!! Cek x sabaq nak blk Aloq Staq!


Tak sabar nak cuti. Mmg nak rehat puas2. Nak tenangkan diri. Lately nie dugaan datang tanpa henti. Biasa larr kan kehidupan. Ada pahit manis nyer. Xpa lah. Aku terima ngan redha je apa yg berlaku. Just think positively. Mungkin ada hikmah disebalik apa yg berlaku nie kan. Ok dah. Stop cerita sedih.

Next, aku nak bagitau sesuatu nie. Follower aku dah bertambah. Yey!! Thanx tao kat sapa2 yg follow. I really appreciate it. Ye lah. Follower aku xda lah ramai mana pown. Baru 16 je. Hahaha. X mampu nak challenge Chuck La Costa , Lagenda Budak Setan n Fifi Amalina. Lalalalalalalala.

Ok lah. Now nak siap2 nak gi klas. Jumpa lagi next entry. Thanx for reading ya. Daa! =)

P/s : cek = saya
       sabaq = sabar
       Aloq Staq = Alor Star

0 comments: