06 January 2011

M.A.C.

What is M.A.C?? M.A.C. tue salah satu jenama make up yg terkenal larr. Mesti dah tao kan? Ke pura2 x tao? Ke xmo tao? Apa pown yg kowg jwb. Senang je. Ada aku kisah. Hahahahaha. =D

Ok2. To make it short. Sebenar nyer tadi ada sowg akak ni datang bilik aku. Dia jual perfume ngan make up. Akak tue ckp brg2 nie uncle dia nyer. Uncle dia kastam. So, brg2 yg dia jual nie sebenar nyer yg kastam rampas sbb x bayar cukai. Sangat untong kan jadi kastam. Hahaha.

Ada mcm2 perfume jugak larr. Dan sangat murah! Perfume yg biasa nyer kat mall jual around RM 200 above, bley dapat hanya RM 30 je ngan akak nie. Tapi aku x minat sangat perfume. Coz aku pening cket bau banyak2 perfume (dah berjangkit ngan Nad!).

Then akak tue promote make up M.A.C. Ada maskara, eye liner, compact powder ngan foundation. Aku ngan kwn2 aku sangat tertarik dan terpegun buat seketika. Hahaha. Sbb brg dia murah dan comey.

Hasil nyer. Jeng jeng jeng! Aku bli foundation ngan maskara. Foundation dia aku x tao ok ke x. Aku nak testing dulu meyh. Hehehe. Maskara dia comey sangat tao. Siap ada sign LADY GAGAP GAGA. Hahaha. Not bad larr. Aku bli 2 benda nie ngan harga RM 33 je (it supposed to be RM 35).


P/s : Bkn aku sowg je yg terpedaya bli. Fify, Amal ngan Nad pown sama jugak. Hehehe. (^_^)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 comments:

Chuck Revenge said...

nad pun beli? woooo. HAHA

TuNaSya said...

ha'a...
mcm x caYa kan?
hahaha...