27 February 2011

Kami Blogger Utagha...

Salam!
Setelah beberapa hari blog aku berhabuk, hari nie baru aku sempat update blog aku. Maklum lah, minggu nie sangat sangat lah busy ngan assignnment dan test. Fuhhh. Alhamdulillah. Lega rasa nyer bila dah weekends. (^_^)

Ok lah. Entry kali nie aku nak bgtao kowg smua. Baru2 nie aku ada blogwalking kat blog sowg nie. Dia ada join group KAMI BLOGGER UTAGHA. Haaaa. Aku pown mcm tertarik jugak nak join group nie. Ye lah aku kan mmg pure owg Kedah. Hehehe. Lahir kat Langkawi. Tinggal kat Alor Setar. Cuma skarang je merantau kat negeri laen.




Ok. KAMI BLOGGER UTAGHA nie of coz larr untuk owg2 utara kan especially dari Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Kalu tak silap aku, sapa yg blajar n keja kat utara pown bley join group nie. Aku join sbb nak kenal ramai lagi kawan2 yg asal dari utara nie. Kot2 larr bley ada kawan2 dari Alor Setar. Hehehe. Tapi kan, aku tak sempat nak kenal2 lagi ngan group nie sebab busy sangat. So, after nie aku try nak kenal2 ngan diowg. Harap2 diowg nak jugak kenal2 ngan aku. Hehehe.


P/s : Berminat?? Bley KLIK SINI... (^_^)

6 comments:

Budak Kampung said...

ceq oqang aloq staq nie..kih3

TuNaSya said...

@Budak Kampung
ye kE??
duk maNa??
hehehe...

shafmechy said...

budak kampung dok kuala kedah..hehe..(housemate dia)

cek pulak org perlis..mai la jenguk blog cek kalau ada masa..hehe

TuNaSya said...

@shafmechy
hehehe...
ok2...
selamat berkenalan ya... =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join KBU

=)

TUNASYA said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
=)