14 February 2011

Penat tapi enjoy...

Salam!

Smalam aku gi Sunway Pyramid ngan my dearest cousins, nieces and nephew. Tujuan utama aku gi sana sbb aku ngan nieces aku nak gi maen ice skating. Hahaha. Enjoy meyh! Mula2 maen mcm kekok cket arr sbb lama tak maen. Tapi lepas 10 minit, aku dah biasa dah. Aku ngan nieces aku skate laju2. Siap maen selit2 lagi. Berlagak! Hahahaha. Jatoh baru padan muka aku. Tapi sukacita nyer, aku tak jatoh pown masa maen ice skating. Lalalala.

Lepas maen ice skating, aku gi round2 kat Sunway Pyramid jap. Sambil tue aku usha2 baju utk dinner n leypak makan kat kiosk Hot & Roll ngan Mc Donald.

Sebelum maen ice skating.

My niece. Putri Nur Jahara. =)

Leypak sini jap... =D

Kat Mc Donald...

Kat kiosk Hot & Roll...

Nieces aku makan Capati Rendang...

Aku makan Prata Black Pepper Beef...Cedap!

Dah setel smua, plan nak blk trus. Tiba2 plan baru plaks muncul on the spot. Cousin aku ajak gi ofis dia. Naper?? Sbb diowg smua nak karaoke plaks. Aku pown ikot je lah. Hehehe. FYI, ofis cousin aku nie sempoi giler. Mcm2 ada! Ada bilik karaoke, gymnasium, futsal, meja pool, fusball, dart dan mcm2 lagi. Aku yg penat sangat tadi nie trus jadi energetic ooo. Hahaha.

Ada gaya tak? =P

Gaya dah ada. Tapi sasaran tak kena. Hahaha.

Cousin aku pown nak tunjuk skill.

Sesi karaoke telah bermula.

Niece + Cousin + Nephew + Me.

Muka dah keletihan sangat2 dah nie.

Balik dari smua aktiviti2 di atas, aku ada meeting PSSGM plaks. Perghhhh! Mmg terbaek arr hari nie. Sbb aku penuhi masa lapang aku ngan perkara yg berfaedah. Dari pg sampai malam. Kalu tak, hari2 aku dipenuhi ngan tido je keja nyer. Hahaha.

Ok lah. Sampai sini je cerita aku. Jumpa lagi ya. Thanx for reading. Daa!

2 comments:

azuha rahimi said...

woh...ice skating tu xjatuh ke cik akak?kikiki

TuNaSya said...

@azuha rahimi
setakat nie alhamduliLlah...
x jatOh lagi...
hehehe...