20 February 2011

Burger Prosperity...

Assalamualaikum!

Beef Prosperity + Ribena.

Yummy!! =)
Twister fries sold out tadi. (T_T)

Akhir nyer, ptg tadi aku dapat jugak makan burger Prosperity tanpa menggunakan duet aku sendiri. Hahahaha. Cuba teka sapa yg sangat baek hati blanja aku?? Ce teka ce teka. Hahaha.  *Enough Syamim! =.=" *

Mesti kowg cakap boyfriend aku kan?? SALAH !!

Tak pown roomates kan?? SALAH !!

Secret admire??  *Bila masa plaks aku ada secret admire nie?*

SALAH !! SALAH !! SALAH !!

Nak tao sapa yg blanja aku?? Haaaaa. Owg nyer ialah MY BELOVED BROTHER !! Hooray!! Abg aku sowg je yg nak layan aku tao. Yg laen smua buat dek je. Sobs sobs sobs. (T_T)

Abg aku abis klas tadi, terus dia call ajak aku keluar makan mcD. Walaupown aku masih kenyang. Tapi burger Prosperity nyer pasal dan2 lapaq. Hahaha. *Kuat makan btl larr budak kecik nie. =.="*



P/s : Lepas makan burger Prosperity nie. Terus aku rasa gemowk! Owh no!!

6 comments:

AyinAyob said...

alamak! dah lah eden lapo!

TuNaSya said...

@AyinAyob
slamat menjamu maTa...
hehehe...

iDeaL cRazEe said...

damn...nk rebina tu.!!!!!
terliur da nie..bsok nk kua gi mcD jugak lah...huhu

TuNaSya said...

@iDeaL cRazEe
hahaha...
ngan pantAs nyer gi tao esok...
hahaha...

Cik Shazie said...

buat diri ini rasa lapar =.=

TuNaSya said...

@Cik Shazie
hahahaha...
sama laRr...