12 February 2011

Senyum tak nampak gigi...

Salam!
Ptg tadi aku blogwalking. Rupa nyer aku di tag oleh cik empunya blog iaitu Datin Nurul Nabihah. Aku baru je kenal dia melalui Kaki Blogger. Kecik je kan dunia nie. Hehehe.

Emm. Bila dia tag, aku rasa mcm seronok n excited nak buat. Tapi kan. Aku ada masalah cket. Dia tag aku utk contest senyum tak nampak gigi. Adoyai! Tue lah kelemahan aku. Aku mana reti senyum tak nampak gigi. 99.99% gambar aku senyum nampak gigi meyh.

Tapi aku tak bley give up. Owg dah berbudi, kita kena larr berbahasa. Aku pown geledah larr folder picture aku. Dari gambar aku tahun 2009 sampai larr yg latest. Penat jugak aku nak cari. Tapi lastly...Jeng jeng jeng! Ada jugak gambar aku senyum tak nampak gigi.


Mcm fake je senyuman aku... =.="

Dengan ini, saya ngan sukacita nyer nak tag Fify, Sarah, Fyqa, Shirah n sapa2 yg berminat utk tunjuk kan senyuman anda tanpa gigi. Hehehe. (^_^)


P/s : Utk maklumat lanjut psl contest senyum tak nampk gigi nie. Kowg bley larr klik sini.

4 comments:

ruby zaizi said...

sy tau nk senyum xnpk gigi sbb dh biasa..klu npk gigi jarang plk..btw sgt cntik!:)

mUrniEz said...

mim senyum mcm mana pun tetap nmpak mcm budak umo 15..:)..ehehe

TuNaSya said...

@ruby zaizi
hehehe...
kita opposite kaN...
thanx ya... =)

TuNaSya said...

@mUrniEz
muRni...
x payah cakap pown syamim dah tao...
hahahaha... (gelak guLing2)