21 February 2011

Slimming centre??

Call conversation between me and a lady from Slimming Centre.


Lady  : Good morning. Sorry for disturbing. Is this ***** Nazatul Syamim?
Aku   : Yes good morning. Yes, this is me.
Lady  : Saya dari Slimming Centre, nak tanya ya cik masih bersekolah ke 
           kerja??
Aku   : Saya belajar lagi.
Lady  : Belajar kat mana ya cik ?
Aku   : Belajar kat uitm.
Lady  : Umur cik berapa ya?
Aku   : 20.
Lady  : Cik ada ingat tak kami ada buat Slimming Centre Road Tour kat 
           Jaya Jusco ?
Aku   : Hah ?? Slimming Centre ?? Sorry. Saya tak ingat larr. Bila ya?
Lady  : Bulan 12 hari tue. Cik ada datang dan bagi nama kat booth kami.
Aku   : Eh. Bulan 12 hari tue saya cuti. Saya rasa saya tak gi pown Jusco.
Lady  : Tapi nama cik ada dalam list kami. cik Tunku Nazatul Syamim kan?
Aku   : Ya saya. Tapi saya tak gi pown.
Lady  : Ok macam nie ya cik. Sekarang Slimming Centre tengah buat
           promotion. So cik antara owg yg dipilih.
Aku   : Owh.
Lady : Hari tue cik ada bagi nama kat kami. Tapi cik just tulis nama ngan
          no phone je. Umur cik tak tulis. So saya call nie untuk confirm kan
          umur cik. Sbb promotion kami nie untuk owg berumur 25-40 tahun.
          Tapi cik baru 2O tahun kan?
Aku  : Ya saya.
Lady : So, it's ok. Terima kasih ya atas lawatan cik ke booth kami.
Aku  : Ya ok2.

To make it short. Aku sebenar nyer memang tengah musykil gila. Bila masa plaks aku gi bagi nama kat booth Slimming Centre nie? Aku underweight tao tak. Ishhh.

Pastu dia cakap aku gi bulan 12?? Bulan 12 kan tengah cuti sem. Bila masa plaks aku gi kat Jusco?? Aku kat Kedah larr weih. Kedah mana ada Jusco. Aiyookxxx.

Hahaha. Sapa bley bgtao aku. Apa yg sebenar nyer berlaku?? MUSYKIL !!

6 comments:

salwaabubakar said...

hehehehhe..mim yg kecik comel ni takkan la nak pegi slimming centre.hehhheehe
dia main pick2 no je tu.

Nurul Fifi Amalina said...

aku rasa ade org sabotaj ko weh...

TuNaSya said...

@salwaabubakar
hahaha...
xda lah...
dia cakap syamim yg bagi num tuE kat dia...
tue yg musykil...

TuNaSya said...

@Nurul Fifi Amalina
mesti hg kAn yg sabotaj...
baek ngaku cePat....

Arpiiz said...

sebenarnya ni mungkin kes diri ko dari masa depan yang datang nak buat treatment kot..hehehe

TuNaSya said...

@Arpiiz
owh no! (T_T)