14 February 2011

Window shopping...

Cerita 12 Feb 2011

Tadi aku ngan roomate aku kluar gi Bukit Bintang. Aku sebenar nyer takda nak bli pape pown. Aku saja nak kluar gi jalan2. Bosan kot asyik duk kat bilik je. So aku pown kluar arr gi window shopping larr konon2 nyer. Hehehe.

Aku tengok baju, aku tengok aksesori n aku tengok mcm2 larr jugak. Ada yg menarik hingga rasa mcm nak bli. Tapi mcm nak bli je lah. Aku tak bli pown. Wow! Amazing! Betul ke nie aku?? Mcm tak caya meyh. Slalu aku larr insan yang paling tak bley kawal nafsu utk shopping. Pantang nampak je brg yg aku suka. Trus aku bli. Guna tak guna belakang crita ok. Hahaha.

Punya larr ralit aku duk window shopping. Sampai lupa nak snap gambar. Padahal slalu aku larr juara bab snap gambar sendiri. Hahaha. Time nak blk baru kalut2 nak snap gambar. Alasan nyer, nak masuk dlm blog. Hahahahahahaha. *Pown bley Syamim oi.*

Tengah tunggu bas kat KL sentral...

Hana Tajima versi Malaysia... =P

Aku sampai Seksyen 2 dalam pkl 8 lebey mcm tue larr. So, aku ngan Fify decide nak makan je trus kat situ. Oh no!! Mute pown ada jugak kat situ. Aiyokxxx! Trus aku jadi gelabah tengok Mute. Tak paham apa masalah aku. Hahaha. Yg Fify dah duk gelak2 kat aku dah. =.="

P/s : Time cuti elok je aku chat ngan Mute tue. Bila dia dah duk depan
       mata. Menggelabah plaks aku. Shame on me. =.="

       ralit = khusyuk


2 comments:

Nor Amira Syafiqa said...

aww , love window shopping , HAHA :))

TuNaSya said...

@Nor Amira Syafiqa
yeAh...
best kAn??
hehehe...