24 March 2011

Cerita Saya... *Part 2*

Salam!
Cerita Saya Part 2 bermula.
Pagi2 lagi dah ada problem. Tak perlu crita problem apa. Tapi mmg cukup memening kan kepala aku dan si dia. Tapi alhamdulillah. Smua nyer dah selesai. So kitowg pown gi larr breakfast roti canai di Restoran Hakim Seksyen 7. Banyak pikiaq sangat. Cek dah lapaq! Hehehe.




Pastu, kitowg balik tukar baju. Hari nie aku dan si dia plan nak gi Times Square plaks. Masih misi yg sama iaitu cari leather jacket utk adik si dia n window shopping. And lastly we found it. Misi tamat. Hehehe. Si dia teman aku cari dress utk dinner. Finally, i got it. Aku bli je weih. Aku malas nak pikir dah. Aku bli dress labuh warna cream. Nak tengok?? Mana bley! Tunggu larr dinner aku 1 April nnt. Sabar ya. Hehehe.  And then aku plaks teman dia bli kasut. Si dia berminat ngan salah satu kedai yg ada jual Supra. Supra dia harga murah je. RM 100 sahaja. Tapi nie local larr. Kalau nak yg original mmg 5 hingga 6 kali ganda larr harga nie larr beb.









Kasut bau kedai lagi tao...Hehehe...

Pastu kitowg gi Pavilion lagi. Si dia nak makan Teppanyaki jugak. Maklum larr, smalam dah kempunan. Nasib baek hari nie dah jumpa kat mana. Hehehe. First time aku makan benda nie. Sedap jugak. Tapi satu je yg x best. Main course dia including sayur. Aku mana makan sayur! Aku try larr jugak makan sbb tengok si dia slumber je makan sayur padahal slalu dia x makan sayur pown! Tapi aku makan 2 sayur je. Pastu aku dah surrender.

TEPPANYAKI... =)
Nasi + Sup Ubi...
Sawi + Tauge...
Aku pilih Chicken Chop...
Si dia makan Lamb apa ntah...X ingat...

Lepas makan, aku ngan si dia lalu depan kedai Memory Lane. Aku nampak benda nie. Trus aku tarik si dia pastu aku ckp aku nak benda nie. Ngada giler aku! Hahaha. Nasib baek lah si dia layan je. Si dia tanya nak yg mana, aku pown pilih larr. Kalau ikot kan hati aku nak je smua. Sbb smua comey. Hahaha.

Cek suka!
(^_^)
Then, kitowg gi butik Superheroes lagi. Si dia nak bli baju ngan jacket plaks. Jeles giler weih. Cantik!

Bila dah puas hati, kitowg pown balik lah ngan hati yg gembira. Hahaha. Poyo je ayat. Pastu kitowg sambung sesi fotografi kat depan Lot 10. 2 hari berturut2 posing kat situ. Hahaha. Smalam aku jadi model. Hari nie dia plaks. Hahaha. Ok lah. Till here. Daa!

0 comments: