22 March 2011

Cerita Saya...*Part l*

Salam!

Weekends nie aku spend time ngan si dia. Siapa kah?? Tettt!! Hahaha. Rahsia kerajaan ya. Memandangkan si dia baru je sampai Shah Alam pagi Ahad (2 minggu yg lps), so plan hari nie nak gi window shopping je. Si dia datang ngan kwn nyer. Tapi ntah mana ntah kwn dia hilang pastu.

So, target pertama ialah Sunway Pyramid. Tengah syok syok round kat situ, tiba2 perot aku yg kecik nie buat bunyi mcm2. Tue tanda nyer perot aku dah lapar dan mintak di isi ngan segera. Hahaha. Aku pown ajak dia gi makan. Mana?? Mc Donald je lah. Perot dah kenyang, sesi fotografi pown bermula.

Muka puas hati sbb dah kenyang...

Model saya hari nie...

Dah puas pusing kat Sunwa Pyramid, kitowg plan utk ke targer seterus nyer. Mana?? Bukit Bintang plaks meyh. Hahaha. Alhamdulillah. Kitowg slamat sampai ke destinasi. Terima kasih wahai GPS. First time kot aku naek kereta sampai KL. Slalu naek public transport je. Hehehe.

Kat Bukit Bintang x sempat nak tangkap gambar. Sbb masing2 khusyuk duk window shopping. Sambil2 tue tengah cari leather jacket yg adik si dia pesan. Hehehe. Nak tao something?? Kalau aku gi Bukit Bintang, konfem aku akan singgah kat salah satu kiosk nie yg ada jual teddy bear. Teddy bear dia besar2 ooo. Cek suka! Aku x tao larr apa masalah aku. Mungkin aku admire kat uncle tue......punya teddy bear lah! Hahaha.

Ok. Agak dah bosan kat Bukit Bintang. Kitowg nak gi Pavilion plaks. Tapi kitowg singgah kat Lot 10 dulu. Coz si dia menunjukkan tanda2 utk cuci mata di butik Zara. Aku follow je lah. Cuci mata je meyh. Nak bli jaoh skali. Hahaha. Mungkin blm sampai masa nyer lagi kot. Hahaha.

Next, bila rasa mata dah juling sbb tengok harga kat butik Zara tue kitowg pown jalan larr gi Pavilion. Perghhh. First time nie aku jejak kaki kat Pavilion. Hahaha. Sampai je Pavilion trus naek gi butik Superheroes. Si dia yg paling smangat! Hehehe.






Then, si dia ajak gi mkn Teppanyaki. Owh no! Kitowg x jumpa kat mana. Kalau tny aku kat mana Teppanyaki tue mmg aku x mampu larr nak bgtao. Sbb nie first time aku kat Pavilion. Si dia penah datang kat sini tapi x ingat kat mana plaks. Aiyookxxx. Naek turun naek turun eskalator. Tapi x jumpa jugak. Last skali terpaksa lah kitowg surrender nak cari. Sbb Pavilion dah nak tutup dah time tue. Kempunan larr si dia nak mkn. Sabar ya. Esok kita datang lagi ok.


Aku dan si dia berjalan pulang. Masing2 dah penat. Tapi sibuk nak posing2 lagi kat tengah owg ramai. Ishhh. Aku plaks tue yg kena jadi model. Terpaksa lah pura2 x malu time tue. Hahaha.






Ok. Sampai sini je Cerita Saya. Tunggu part yg seterus nyer plaks ya. Thanx for reading. (^_^)

P/s : Dah 2 minggu entry nie terperuk dlm draft. Baru hari nie sempat nak publish post.

0 comments: