12 March 2011

Matrade Exhibition & Convention Centre...

Salam!
Hari Rabu hari tue aku ngan kwn2 aku ada join Majlis Pelancaran Francais Usahawan Muda kat Matrade Exhibiton and Convention Centre, KL. Program nie under UiTM. Sebenar nyer mula2 aku x tao pown aku join apa. Aku maen ikot je. Hahaha. BTW, thanx kat Presiden TEXSAS. Sbb akak presiden nie larr yg ajak kitowg join. Hehehe.

Ok. Sementara tunggu majlis start. Sesi fotografi telah pown bermula. Hahaha. Kemudian, majlis dimulakan ngan perasmian dari Perdana Menteri.








Lepas perasmian sepatot nyer ada forum. Tapi kitowg cepat2 kluar dari dewan. Hahaha. Bkn apa, konfem bosan nyer. So kitowg pown gi larr jengok2 booth yg ada kat situ. Sambil jengok sambil ambik tester. Hahaha. 









Hey! What a surprise. Aku jumpa ex-coursemates aku kat sini. Tak sangka betul jumpa dia. Walaupown a lil' bit 'kekok' jumpa dia. Tapi aku buat dunno je. Sempat larr kitowg sembang2 jap. Dia dah banyak berubah. Fify kata dia dah chubby cket. Biasa larr owg tengah bahagia. Hehehe. I'm happy for u friend! =)

Tepat pkl 2 kitowg dah ada dalam bas. Nak gerak balik UiTM lorh. Tapi ramai lagi yg tak naek bas. Ishhh diowg nie. So, sesi fotografi dijalankan lagi. Hahaha. Sambil2 tue kitowg duk belek hasil tangkapan kitowg kat booth tadi. Hehehe.







Balik je dari program tue terus tido. Badan nie rasa letih sangat. Hehehe. Ok lah. Tamat sudah cerita aku. Sowie kalau borink. Jumpa lagi next post. Daa!


P/s : Full of surprise today. Lalala. =)

0 comments: