17 April 2011

Bagan Lalang again...

Salam!

9 April hari tue aku gi family day (course) kat Bagan Lalang. Dlm 50 owg kot yg join. Kalau ikot kan hati, aku malas je nak join sbb weekends mesti larr nak relax kan. Pastu mlm nyer aku ada dinner plaks. Konfem penat nyer lah. Tapi at last aku gi jugak. Hehehe.

Sesi fotografi bermula ketika AJK sedang set up barang2 n game.








Pastu kitowg dibahagi kan kepada 5 kumpulan mengikut warna riben yg kita dapat (Pink, hijau, Hitam, kuning ngan Purple). Hahaha. Time nie sangat lawak sbb smua owg nak group ngan kwn masing2. Macam2 style ada time nak pilih riben tue. FYI, riben tue telah dicampur2 dan dimasukkan dlm 1 beg nie. So kita kena ambik riben tanpa tengok. Coz kalau dah tengok mesti lah kita nak pilih riben yg sama ngan kwn2 kita yg laen kan. Hahaha.

Aku pilih PINK.
The only one dalam group PINK.

Ok. Lepas bahagi group kitowg breakfast. Menu nyer nasi lemak. Sedap ooo! Aku x sempat nak tangkap gambar sbb dah lapar. Hehehe. Then, aktiviti pagi tue start ngan FUTSAL. Lawak lah bila gurlz maen futsal. Jerit je lebey. Bola x ke mana pown. Aku salah sowg larr dari gurlz tue. Hahaha.



Pastu maen bina ISTANA PASIR plaks. Dan ini lah hasil2 nyer.

PINK.

HIJAU.

HITAM.

PURPLE.


KUNING.
Lepas maen pasir, kitowg ada game apa ntah nama dia yg letak air dalam belon tue. Pastu kita kena baling belon kat owg belakang kita. Pastu owg belakang kita baling belon tue plaks. At the end kira berapa belon yg selamat sampai ke belakang. Hahaha. Maaf. Xda gambar nak tunjuk utk game nie.

Pastu kitowg ada maen TARIK TALI. Perghhh! Sakit kot maen tarik tali nie. Jari aku sampai salah urat kot. Sangat sakit ok.



Sila abaikan muka. =.="
Sepatot nyer ada game lagi tao. Tapi disebabkan smua dah penat. So aktiviti tamat sampai sini je lah. Ada penyampaian hadiah. Hooray!! Aku dapat stok makanan lagi. Hahaha. Sementara nak tunggu smua packing barang. Aku pown bli larr ais krim cone. Ngidam kot. Hahaha.




Aku gerak balik dari Bagan Lalang pkl 7 petang. Aiyookxxx. Aku mmg rushing giler nak blk. Coz pkl 8.30 malam aku ada dinner plaks. Penat nyer ptg nie. Hmmm. =.="

4 comments:

Farah Shamsudin said...

bestnya g Bagan.. makanan laut tu yg ade ummmh! dah lama jugak tak kesana.

TuNaSya said...

@Farah Shamsudin makanan laut dia best ke?? patot larr ramai owg...x pernah try lagi mkn kat situ... =)

cikPuanRAihah said...

comey!

TuNaSya said...

@cikPuanRAihah
aku ke comey weih??
terima kasih...
hahahahahaha... *blushing*