13 April 2011

Dinner TEXSAS 2011...


Salam!
Lama nyer tak update. Sowie. Aku busy sangat lately nie. Ye lorh. Sem nie part aku kena handle dinner. Adoyai. Seriously aku ckp. Bkn senang nak handle dinner tao. Tue tak kena, nie tak kena. Poning pala den ngan kawan2 nie haaa. Kitowg buat setakat yg mampu je. More than that, buat sendiri arr. Hehehe.


TARIKH : 1 APRIL 2011
TEMPAT : KLANG EXECUTIVE CLUB
TEMA : GLAMOROUS OF COLOUR SENSATION
(WHITE, CREAM, GOLD)








Majlis berjalan ngan lancar pada mlm tue. Tapi ada beberapa masalah teknikal cket larr mula2. But, we are doing our best for this event. =)



Malam tue ada persembahan dari kumpulan Jag Roger. Serious gempak! Ramai yg join nyanyi, menari dan tepuk tangan time tue. Especially time band nie nyanyi lagu "Munajat Cinta". Cek suka. Terbaek arr! =)


Agak-agak majlis dah nak abis. Sesi fotografi antara kami pown bermula. Hahaha.



SYAMIM + FIFY...

SYAMIM + NAD...

SYAMIM + AMAL...




Budak Kaki Blogger... =)
Ok. Akibat satu hari suntuk aku terlampau hyperaktif. So at last. Begini lah jadi nyer. Aku sangat2 penat. Mengantok sangat2 ok. Mcm dah setahun tak tido. Uwaaaaa. (T_T)


Sebagai AJK, of coz lah kitowg yg balik paling lambat. Tapi aku ngan beberapa owg kawan2 aku yg kurang kasih sayang nie balik lambat tahap melampau. Hahaha. Kitowg balik dari KEC tue pkl 3 pagi. Huh. Dah larr aku ngantok pastu balik lewat plaks pastu timbul masalah laen plaks. Arghhh. Serabut btl aku! Tapi nasib baek at last setel jugak. Thanx kat sapa2 yg tolong aku time tue. 

Ok lah. Till here crita aku. Jumpa lagi. Daa!


 P/s : Sedih sbb tak sempat gi Lepaking Bersama Kaki Blogger kat KFC hari tue. Aku tak tao kata masa dah ditukar. (T_T)

*Harap maaf kerana cerita dah berhabuk dah. Malas nak update. BTW, better late than never right. Hahaha.

0 comments: