11 April 2011

Jalan TAR...

Salam!
Ok. Hari nie aku ada mood cket nak update blog. Coz sku malas nak buat assignment lagi. Hahaha. Tapi sowie larr. Entri aku nak update nie cerita dah lama giler. Dah berhabuk dah dlm draft.

Ok. Last month aku ngan roomates aku keluar gi Jalan TAR. Kalau x silap aku hari tue hari Isnin kot. Memandang kan xda klas LANGSUNG hari tue. Aku ngan roomates aku pown decide larr nak gi Jalan TAR. Masing2 nak bli barang untk dinner yg bakal menjelma on 1st April.

Punya laha excited duk jalan2 kat sana sampai x sempat nak ambik gambar. Time nak blk baru teringat "Owh. Kita x ambik gambar lagi". =.="
Apa lagi. Kebetulan time tue kitowg ada kat depan Sogo. Haaa. Terus start sesi fotografi weih. Hahaha.











Kitowg sempat bli keropok lekor yg jual kat depan Sogo tue. Keropok dia besa2 je. Tapi lapar nyer pasal. Abis jugak kitowg mkn. Hahaha.







Sesi fotografi pada hari nie dibuat secepat yang mungkin. Kenapa? Sbb masing2 energy dah low. So kitowg nak blk sbb nak charge battery blk. Hahaha. Conclusion pada entri nie. Banyak jugak hasil tangkapan yg kitowg dapat. Hehehe. Ok lah. Till here. Daa!

0 comments: