10 May 2011

Bear untuk Syirah...

Salam!

Yeah. Akhir nyer terlaksana jugak janji aku kat Syirah, adik Si Dia. Hadiah birthday Insyirah TER-delay sebulan lebih. Kesian dia kena tunggu lama-lama. Hehehe.


Hari tue time aku gi Langkawi aku pun bagi larr bear kat Syirah. Tapi aku tak sempat nak jumpa Syirah and bagi sendiri kat dia. Sebab dia dah tidur malam tue. Well, biasa larr budak-budak tido awal. So, aku just pass kat Si Dia je.


Tau tak. Si Dia sibuk nak manja-manja dengan bear tue. Suka letewwww. Hehehe. Si Dia cakap. Malam tue biar dia tidur pelok bear nie dulu. Esok baru bagi kat Syirah. Ishhhhh. Tak senonoh betul perangai. Hahaha.





0 comments: