03 May 2011

Fify's Birthday...

Salam!

HAPPY 20TH BIRTHDAY FIFY !!!



25 April hari tue birthday roomate aku, Epy Amayina. Kesian kat dia. Birthday time exam paper Industrial Management. Tak sempat nak buat preparation coz smua busy nak study. Kalau ikut plan, tepat pkl 12 tengah malam kitorang nak prank dia. Tapi terpaksa postpone. Sbb esok nyer ada exam dan muka masing2 macam tertelan biji durian including birthday girl. Kang kalau prank time tension nie takut abis semua barang dalam bilik terbang. Hahaha. Paling takot kalau dia teriak. Uishhhh. Tak sampai hati.


Plan nak prank posponed je. Bkn nyer cancel. Hahaha. Abis je exam kitorang tak prank lagi. Lepak, chill, relax dulu larr brai. Hahahaha. Biar birthday girl happy happy dulu. Hahahaha. 10 minit sebelum pkl 12 malam (25 April lagi). It's time to prank her! Happy Bedak-day! Hahahaha. Abis bilik penuh ngan bedak mcm tengah jerebu! Hahaha.


Ok. Sampai sini je entry psl birthday girl. Aku nak buat marathon entry hari nie. Kalau dan larr. Hehehe. Jumpa lagi. Daa!




P/s : Someone said : Jangan ingat tenang tak ada buaya. Hahahaha. =D


7 comments:

ruby zaizi said...

hepi besday to her ^^..comel nye nama..fifi..i like :)

TuNaSya said...

@ruby zaizi
hehehe...
mestti dia bangga kalau baca awk nyer comment...
hehehe... =)

Nurul Fifi Amalina said...

@ruby zaizi
mekasih.. hahaha

Nurul Fifi Amalina said...

@TuNaSya

eh mim.. jangan ingat tenang-tenang takde buaye la.. hahahaha.. nad blh jd karam singh walia!!

TuNaSya said...

@Nurul Fifi Amalina
hahaha...
ye ke fify...
aku lupa...
maen hentam je tue...
hahaha...
nad waliah... =P

nadhirah said...

tp knpa ak kna skli.. ni yg x puas ati ni..=(

TuNaSya said...

@nadhirah
hahaha...
hg mangsa keadaan KOT..