06 May 2011

Gaya Selendang Yuna



GAYA 1 :

Selendang yang berwarna-warni dan corak selendang yang funky. Selendang macam nie aku selalu nampak ramai girls di luar sana yang pakai. Selendang nie mudah untuk didapati dan harga nyer pun murah. RM 10 pun dah boleh dapat dah.  =)









GAYA 2:

Dua jenis selendang yang berbeza warna dan dipakai serentak (macam dalam gambar). Cantik dan ada gaya yang tersendiri. I like! Tapi aku nampak macam tak ramai yang pakai style macam nie. Ada larr certain girls yang vogue pakai. Mungkin sebab tak selesa or rimas dengan penggunaan dua selendang kot.  =)









GAYA 3:

Selendang Satin yang digayakan bersama head scarf. Gaya nie sangat elegant bagi aku. Sekarang aku nampak ramai dah girls yang pakai selendang gaya macam nie. Sama ada diorang pakai selendang Satin or Pashmina pun boleh. Ala-ala Hana Tajima gitu. I like!  =)









GAYA 4 :

So, nie gaya selendang yang latest sekali sejak Yuna ada kat luar negara. Gaya ala-ala African kan. Bagi aku gaya nie unik. Setakat nie aku tak pernah lagi tengok ada girls yang pakai gaya macam nie. Girls out there yang berani pakai macam nie, memang aku respect larr.  =)









P/s : Credits to Yahoo Search.

7 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

TUNASYA said...

@アヌム ちゃん~~
wsalam...
terima kasih ya singgah sini... =)

fyqa said...

mim,pkay la yg last style uh.bila g nak try.^,^

TUNASYA said...

@fyqa
Hahaha...
Tak cukup berani and confident larr fyqa...

salwaabubakar said...

suka gaya 3

TUNASYA said...

@salwaabubakar
owh yeah...
ala-ala Hana Tajima gitu... =)

Anonymous said...

tk payah laa nk ikut african style or what other style juz follow islam style ok it benefits u in this world n the hereafter blh nk style tp tudung perlu labuh pd dada n pakaian perlu longgar hbs cerita