06 May 2011

hafizzainal's contest - senyuman mahal

Salam!

Memandang kan hari nie aku tak tau nak buat apa. So tiba-tiba aku rasa macam rajin nak join contest. Saja nak syok sendiri sekejap. Hehehe.


Berminat?? Boleh klik SINI !!


Actually aku tak tau nak letak gambar apa sebenar nyer. Aku pilih sambil pejam mata je nie. Hahaha. Nampak benor nipu nyer. Lalalala.



Sempat lagi snap picture time tunggu monorail.. =)


And aku nak tag 3 orang utk join contest nie jugak. Aku tau ramai kawan-kawan yang tengah cuti sem kan. Hehehe. So, mereka yang terpilih ialah :
  • Nurul Fifi Amalina
  • Sarah Izzati
  • Syafiqah Wafaa Aiman

0 comments: