10 May 2011

Hahahahaha...

Mood         : Emo sekejap.
Peringatan  : Entri ini dalam loghat Kedah. Harap maaf.


HAHAHAHA.
Tue larr dulu pandai sangat hang dengan kawan hang kutuk aku kat Facebook.
Hang kata aku macam-macam kan.
Hang kata aku bitch kan and what so ever.
Tengok Allah nak tunjuk kat aku apa yang hang kata kat aku selama nie.
Lepas 2 tahun baru aku baca semua comment kat gambar tue.
Sekali aku comment kat gambar tue.
Haaaaa.
Baru hang tau langit tinggi ka rendah.
Aku cakap terima kasih ja kat comment tue.
Bukan aku maki hamun hang pun.
Pastu hang terus remove aku dari friends kan.
HAHAHAHAHAHAHA.
Aku tak hairan pun hang remove aku.
Kalau hang tak remove pun, one day aku jugak remove hang.
Sebab hang buat semak hidup aku ja.
Ada paham??
HAHAHAHA.
Dah buat salah.
Pastu takut dengan bayang-bayang sendiri??
Takpa aku tak kisah.
Biaq semua perbuatan hang dengan kawan hang tue Allah balas.
Allah Maha Mengetahui.
Terima kasih atas kata-kata anda.
Saya sangat hargainya.  (^_^)

6 comments:

shafmechy said...

hehe..macam-macam perangai orang kn..=P

TUNASYA said...

@shafmechy
tue larr pasal...
macam-macam ada... =)

Sharkielaz said...

wooahhhhh....=,=

TUNASYA said...

@Sharkielaz
hehehe...
kenapa intan?

Sharkielaz said...

mesti diorg glabah je an...haha...kutuk org pandai...rase kan..grr..

TUNASYA said...

@Sharkielaz
hahaha...
agak nyer lah kan...
sbb tue dia trus remove friends...