19 May 2011

Holiday lagi??

Salam!


Hahaha. Baru je balik dari holiday kat Sabah. Blog pown tak sempat nak update sepanjang 3 hari 2 malam stay kat Sabah. Pastu hari nie nak gi holiday lagi?? Holiday sakan aku sepanjang cuti sem nie. Yang lain jangan jeles ok! Hehehe. 


Parents aku siap potpetpotpet lagi. Aku pekak kan telinga je. Aku tetap nak gi holiday jugak. Owh ya. Tolong jangan tiru aksi ini dirumah. Kamu semua jangan ketegaq macam aku ok. Hahaha.  =D


Ok lah. Aku dah nak gi holiday dah nie. Bubye semua! =)



P/s : Holiday mana plaks ya?? Ce teka ce teka.  =D


4 comments:

fatin6789 said...

hee..bejalan ja..jelez nya...

mUrniEz said...

aduusssss...tension kot...kita exam kat sini, dia holiday lakkk...
waaaaa....
jelesss yg teramat...

TUNASYA said...

@fatin6789
hehehe...
biasa larr kak fatin...
nama pown cuti sem...
hehehe...

TUNASYA said...

@mUrniEz
hahaha...
sila jeles skarang! =D