03 May 2011

Ice Skating...

Salam!

Hari nie birthday girlfriend abang aku (25 April). So dia ajak aku keluar gi Sunway Pyramid. Rupa nyer akak tue nak blanja main Ice Skating. Uishhh. Aku pantang kalau orang nak belanja. Tambah-tambah kalau benda yg aku suka. Laju je. Hehehe. Konon-konon nak release tension larr. Ye lah. Pagi tue ada exam. So boleh larr relax sekejap kan. Hehehe. 




















Haaa. Nie je gambar yg aku mampu upload. Nie pun sbb aku ambik dari facebook abg aku. Hehehe. Banyak gambar aku dengan abg aku je. Akak yg birthday girl tak ada pun. Sbb? Akak tue takut nak main. Dia main sekejap je tak sampai 15 minit pun. Pastu dia keluar dari ice rink and jadi photographer je. Kesian. Btw, hari nie aku mmg fully sponsored. Wahhhh! Cek suka! Hahahaha.


P/s : Sapa nak main ice skating ngan saya? Jom!! Hehehe. =)

0 comments: