25 May 2011

Insiden memalukan! and Lunch at Georgetown...

Salam!


Last Monday aku keluar dengan kawan-kawan aku, Syafiqah Wafaa Aiman dengan Sarah Izzati . First sekali kitorang plan nak gi tengok wayang. Ok fine. Kitorang pown gi Alor Star Mall this time. Sebab masing-masing tak penah tengok wayang kat sini lagi. Hehehe.


Kitorang gi kat kaunter tiket wayang tue. Nak tengok cerita Nur Kasih The Movie. Kitorang beli tiket pkl 1.45 pm. Pastu dengan bersemangat nyer gi beli set popocorn pe semua. Pastu nak gi larr masuk tengok wayang. Sebab aku tengok jam dah pukul 1.40 pm. Sekali bro tue cakap tak boleh masuk lagi. Aku pelik arr kenapa tak boleh masuk lagi. Kan dah pkl 1.40 pm. Pastu bro tue cakap awal lagi nie. Tiket pkl 1.45 pm and kat dalam ada wayang on show lagi. Sekali aku tengok jam. Astaghfirullahalazim. Baru 12.40 pm. Gila malu! Aku, Wafaa dengan Sarah tak larat nak gelak.


Disebabkan wayang ada masa lagi sejam, kitorang pown gi larr lunch dulu kat Restoran Georgetown. Hehehe. Kawan-kawan aku makan roti je. Masinh-masing nak diet. Aku sorang je makan nasi lemak. Hahaha.









Nasi Lemak.

Roti and curry.

Roti and egg boil.


P/s : Makanan kat sini sedap jugak. Not bad larr.

0 comments: