07 May 2011

Jom gi Langkawi?

Salam!

Sekarang aku tengah packing barang. Sekejap lagi aku dengan mak aku nak gi Langkawi. Hooray!! We are going for 2 days 1 night. Mak aku nie. Sibuk nak shopping apa entah kat sana. Aku teman je. Sambil-sambil tue boleh lah aku jumpa SI DIA. Hehehe. 2 in 1 kan.


And then, aku boleh lah bagi teddy bear kat adik si dia. Kesian adik dia tunggu lama-lama. Birthday bulan lepas, bulan nie baru nak dapat hadiah. Hehehe. Better late than never.


Hmmm. Aku ingat nak jumpa kawan-kawan aku yang kat Langkawi tue. Tapi aku rasa macam tak sempat je. Macam banyak benda je aku nak buat kat Langkawi dalam masa 2 hari tue. Takpa2. Kalau tak sempat jumpa, nanti sebelum buka sem InsyaAllah aku gi lagi kot. Ada sapa-sapa nak join? Jom??