14 May 2011

Last day promotion at Sogo, KL...

Salam!

I'm currently in Kuala Lumpur. So hari nie cousin aku bawa gi shopping kat Sogo. Perghhhh! As usual, bila aku datang Sogo je ramai orang dan bila ramai orang je aku datang Sogo. Hahaha. Aku tak tau larr bila masa Sogo nie tak ada orang. Tak pernah agak nyer kan.


Owh patut larr ramai orang. Ada sales kat Centre Ground Floor. Sale apa?? Ce scroll bawah sikit.  (^_^)








Awwwwww! Cek suka larr kalau ada sales nie. Hahaha. Bayangkan pakaian jenama Padini dan Seed sales sampai 70%. I LIKE !! Hehehe. End up, hasil tangkapan aku agak memberangsangkan kan larr. Hohoho.



P/s : Time raya lagi ramai orang kat sini.

2 comments:

Farah Shamsudin said...

aar.. tgh sales gile2.. kat tingkat 7 pun ade.. just for members..

TUNASYA said...

@Farah Shamsudin
ye ke??
kat tingkat 7 ada apa??