23 May 2011

Lunch at Marrybrown, Langkawi...

Salam!


Ok. Entri nie aku nak bagitau korang. Last Thursday, i'm going to Langkawi for holiday. Sepatut nyer holiday ramai-ramai. Tapi disebabkan masing-masing ada komitmen time tue. End up nyer aku gi lah sorang-sorang. Hahaha. Aku tak kisah pown gi holiday sorang-sorang. Sebab aku sampai sana nanti ada orang datang ambik.  =)


First sekali lepas Si Dia ambik aku, dia tanya aku nak gi mana dulu. Aku dengan pantas nyer cakap MAKAN!! Hahaha. Giler weih. Lapaq gila aku. Si Dia tanya nak makan kat mana. Aku takda idea. Tapi last skali aku ajak makan kat Marrybrown je. Tiba-tiba aku teringin nak makan Nasi Marrybrown. 


Bagi aku ok larr nasi dengan sambal dia. Aku apa pown ok asal kan pedas. Lagipown tengah lapaq kan. Kalau tak sedap pown jadi sedap. Hahaha.


Nasi Marrybrown.


Si Dia.  =)

P/s : Taste setiap orang berbeza.

2 comments:

Nurul Fifi Amalina said...

untungla boleh dating.. hahahaha

ni join la contest ni kalau rajin..

http://fifynotperfectos.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

TUNASYA said...

@Nurul Fifi Amalina
alaaaa...
2 or 3 bulan sekali baru nak bley dating...
hehehe...
yup3...
baru je lepas baca blog hg nie... =)