24 May 2011

Mengidam rojak...

Owh ya! Hari nie aku mengidam nak makan rojak plaks. Hahahaha. Banyak plaks songeh aku nie. Tapi takpa. Ada jugak orang nak melayan songeh aku nie.


Huhhh. Aku dengan Si Dia pusing nak cari rojak kat area Kuah, satu pown takda. Agak nyer semua tutup kot bila tao aku nak makan. Hahaha. Last skali Si Dia bawa gi cari rojak kat area airport. Terharu plaks aku. Ye lah. Si Dia sanggup nak cari rojak sampai dapat jugak untuk aku. Bukan setakat satu je, dua rojak plaks tue. Hahaha. Sebab rojak yang first beli rasa dia kureng sikit.














Makan rojak dengan air nyok sambil menikmati keindahan laut. Layannnn beb! Owh ya! Aku dengan Si Dia bercerita tentang kisah kami masa zaman sekolah dulu. Kenangan gila! Hahaha. Gelak sakan aihhh. Sampai orang lain pown tengok semacam je. Opsss! Hehehe.


P/s : SMK Mahsuri dalam kenangan. =')

0 comments: