25 May 2011

Nur Kasih The Movie...



Cerita Nur Kasih The Movie nie boleh tahan larr. Tapi aku macam lost masa mula-mula tengok cerita nie sebab aku masuk lambat 5 minit. Cerita dia not bad larr. Ada jugak part yg aku nangis. Tapi nangis sikit-sikit je. Takda lah sampai bengkak-bengkak mata. Hahaha.


Tapi satu je yang aku rasa macam kureng sikit kat cerita nie (pendapat aku). Cerita dia terlampau banyak plot sangat. Sekejap macam nie sekejap macam tue. Sampai aku pown mula-mula tak paham cerita nie macam mana. Tapi at last paham lah jugak sikit-sikit. Hehehe. Sekali lagi aku ulang. Nie cuma pendapat aku. Laen orang laen pendapat nyer kan.  =)



0 comments: