23 May 2011

OK??


Salam!


Wahhh. Lama giler aku tak update. Tue larr aku sibuk sangat gi holiday sana sini. Hahaha. Sorry ya semua. Cerita time holiday aku kat Sabah pown aku tak udate lagi. Aku bukan apa. Semua cerita dah ada dalam draft. Tengah tunggu gambar dari abang aku je. Dia tak upload lagi. So, aku pown macam tak seronok sangat arr nak update tanpa gambar. Aku tao. Orang bukan nyer nak baca sangat pown apa yang aku membebel. Orang akan tengok gambar dulu. Kalau best, baru orang nak baca kan apa yang aku tulis. Hahaha. It is true right? No heart feeling ok.


Maybe aku boleh update pasal holiday aku yang latest nie dulu. Boleh tak? And later on bila abang aku dah upload picture. Aku akan update pasal holiday last week yang kat Sabah tue? Please say YES. Hahaha. Sorry. Aku tersyok sendiri.

It is a deal ok? =)

0 comments: