10 May 2011

Ole-ole dari Underwater World...


Masa dalam Underwater World, ada banyak kedai souvenier. Korang boleh pilih macam-macam jenis souvenier yang korang nak. 


Salah satu kedai souvenier kat situ, aku tertarik dengan kedai Magic Photo. Magic Photo nie jual keychain yang ada gambar kita. Kita boleh pilih saiz gambar dan letakkan aksesori dekat keychain tue. Yang menarik nyer, gambar untuk keychain tue mula-mula bersaiz besar. Kemudian, keychain tue dimasukkan dalam oven dan mengecut kepada saiz yang kita pilih. Keychain tue siap kena dryer and touch up tau. Excited gila aku tengok time akak tue buat keychain.


Magic Photo.

Sample.

Aksesori untuk keychain.

Dalam oven.

Dryer.

Mostly souvenier yang jual kat sini keychain. Keychain semua comel-comel. Geram aku tengok tau. Rasa macam nak borong je semua. Hehehe. One more thing, harga memang terbaik! Mak aku siap borong fancy pen 33 batang. Mak aku cakap nak bagi hadiah kat staff dia sempena Nurses's Day.  =)








Ada jugak kedai yang jual aksesori wanita yang diperbuat dari kristal. Ada gelang, loket, anting-anting dan macam-macam lagi. Owh no! Aku dengan mak aku dah tergoda dengan gelang kristal. Cantik meyh.








Hahaha. Hasil nyer, banyak jugak lah yang mak aku dengan aku beli time kat dalam Underwater World tue. Hehehe.  =)

0 comments: