06 May 2011

Ramai lelaki PSYCHO di Alor Setar...



Tajuk kasi gempak sikit. Hahaha. Tapi memang betul larr. Ramai jugak lelaki kat Alor Setar nie yg psycho. Aku tak cakap semua lelaki kat Alor Setar nie macam tue. Tapi yang tertentu je lah time aku sendiri jumpa kat City Plaza semalam. Meh aku nak cerita. Kalau nak baca, scroll sampai bawah ya. Kalau takmo baca, boleh klik je X kat kanan tue ok. =)


Cerita 1 :


Kan aku dengan Wafaa makan kat Mc Donald. Time tue kitorang duduk kat tepi tingkap. Tiba-tiba ada sorang pak cik mana entah datang kat tepi tingkap tue. Pak cik tue usha je kami duk tengah makan. Muka aku dengan Wafaa masing-masing dah pelik. Apa hal dengan pak cik nie. Kami berdua buat dunno je lah.


Pastu dia ketuk-ketuk cermin tingkap tue plaks. Pak cik tue buat isyarat kata nak masuk. Haaaaaaaaaa sudah. Jangan duk buat pelik-pelik larr pak cik oi. Tapi nasib baik pak cik tue tak datang. Fuhhhh! Selamat! Kalau pak cik tue datang tadi, mmg confirm aku dengan Wafaa lari dari situ. Silap-silap bubur ayam yang aku tengah makan tue pun aku angkut sekali. Hahahaha.



Cerita 2 :


Time kat tempat game, aku dengan Wafaa baru je nak enjoy-enjoy. Tiba-tiba ramai plaks yang kacau ketenteraman. Diorang kacau Wafaa sebenar nyer. Ada yang nak tangkap gambar lah. Ada yang duk usha time tengah main game. And yang paling best. Ada sorang budak lelaki nie (nampak macam budak sekolah lagi) dia tny kat Wafaa mcm nie, " Mak hampa tak marah ka mai tempat macam nie? ". Hahaha. Aku time duk tengah main game kereta kat sebelah Wafaa. Aku gelak je lah. Ishhhhhh budak nie. Betul jugak cakap Wafaa kat SINI. Kami datang main game je pun. Bukan nyer kami gi casino ke clubbing ke. Hello. Ingat kami budak bawah umur ke??



Conclusion :


Aku faham. Biasa lah lelaki. Diorang memang naturally suka kacau perempuan. Err. Kalau lelaki suka kacau lelaki tue lain cerita ok. Tapi tak payah lah nak over sangat. Nie aku rasa macam diorang tak penah tengok perempuan pun ada. Budak sekolah dengan pangkat pak cik plaks tue. Adoyai. Tak matang betul. Tolong larr jangan pyscho sangat. Mungkin bagi orang lain, mereka nie tak psycho. Tapi bagi aku mereka sangat psycho. Sebab mereka ganggu ketenteraman aku nak lepak-lepak. =.="


2 comments:

Sarah Saa'din said...

klau sarah ada kt situ, sarah lempang je laju2 budak2 bawah umur tu. hahahaa..

TuNaSya said...

@Sarah Saa'din
hahaha...
x sampai hati nak buat... =D