25 May 2011

Result Sem 4...



Mula-mula aku bajet takmo check result lagi. Bukan apa. Aku takot result aku tak berapa ok. Nanti nak gi holiday mood tak seronok je. Aku ingat nak check lepas holiday je. Tapi mula-mula je lah. Last skali aku check jugak. Hahaha. Sembang je lebih tadi takmo check result la\gi konon. Hahaha.


Fuhhhh. Nervous gila aku nak baca email tue. First sekali aku tengok sama ada semua subjek aku lulus ke tak. Alhamdulillah. Aku lulus semua. Pastu aku baru sibuk tercari-cari pointer aku berapa. Hah!!! Terkejut gila aku. Senyum lebar larr aku sambil tengok keseluruhan result. Alhamdulillah.


Nak dapat 4 flat. Jaoh sekali. Aku bersyukur dengan apa yang aku dapat. This is the best birthday present i ever had.  (^_^)


P/s : kawan-kawan nyer result macam mana? Mesti semua gempak gila kan result. Congratz ya.  =)

0 comments: