06 May 2011

Sesi Lepak-lepak...

Salam!

Semalam aku keluar lepak-lepak dengan Wafaa. Bosan meyh duk kat rumah. Aku keluar dengan Wafaa pun dah lewat. Dalam pukul 3 lebih macam tue larr.



First sekali aku ajak Wafaa teman aku makan kat Mc Donald kat City Plaza. Kitorang duduk kat meja yang kat tepi tingkap. Aku makan bubur ayam, dia makan ice cream je.


Lepas makan, aku ingat nak gi tengok wayang. Aku aku ajak larr Wafaa gi kat tempat wayang. Nak check cerita apa yang ada. Aiseyman. Cerita macam tak menarik je. Ada cerita Thor dengan cerita Momok apa ntah tak ingat. Alaaaaa. Cancel arr plan nak tengok wayang.


Pastu Wafaa ajak gi main game. Owh boleh saja! Aku lama tak main game. Hahaha. Mula-mula kami usha-usha dulu nak main game apa. Then baru gi beli token. Murah meyh dia nyer token. 1 token harga dia 5 kupang je (50 sen). Best jugak main game rupa nyer. Tapi yang tak best nyer, ada je orang nak kacau kami main. Hahahahaha. Diorang kacau Wafaa sebenar nyer. Aku just terkena tempias je.






Agak-agak dah bosan kat City Plaza tue.Wafaa kata dia nak makan kat tepi jalan. Boleh saja! Transport ada bereh je. Hehehe. Junior aku, Mi, bawa gi makan kat Iman Koeyteow.












Time nie just aku dengan Wafaa je makan. Junior aku tue tak nak makan. Dia diet kot. Hahahahahaha. Koeyteow nie sedap jugak. Sedap larr dar yiang kat Shah Alam. Hehehe. Harga makanan nie aku tak tau sbb junior aku yang belanja. Yeah. Thanx a lot Mi ! =)

0 comments: