03 May 2011

Shopping...


Salam!

Ok. Mak aku datang KL and we went for shopping. Aku dengan mak aku gi Sungei Wang Plaza, Times Square dengan Sogo. Banyak sale!! Cek suka! Rasa mcm nak beli je semua baju yg ada. Tapi kan. Satu je yg cek tak suka. Hari yg aku gi shopping tue on 1st May. So sangat-sangat ramai orang tao tak hari nie. Nak shopping pun tak senang. Phewwww. Sekadar cuci mata je lah. =.="


Cuci mata pun, aku dengan mak aku sempat jugak shopping 2 helai baju. Nak seribu daya, tak nak seribu dalih kan. Hahahaha. Susah larr kalau aku dengan mak aku dah start shopping. Macam tak nak balik rumah pun ada. Hahaha.


Menu untuk lunch. =)




Times Square.


Sogo.




Ok. Aku ada something nak share kat sini. On that day, aku pakai selendang macam lain sikit larr (macam dalam gambar). Aku saja testing salah satu style selendang yang aku tengok kat youtube. Memandangkan nie first time aku try. So, its quite serabut. =.= " Tapi kan, yang aku pelik sangat kan. Kenapa semua orang pandang aku semacam je?? Err. Bukan kes nak perasan or what so ever. Tapi it is true. Aku tahu larr aku nyer selendang macam serabut sikit. Tapi tak payah lah tengok aku mcm aku ada hutang je. 


And then tiba-tiba aku terpikir. Mungkin diorang nampak aku mcm nie kot. Hmmm. Sama ke?? Hahahahahahahahaha. Tue larr. Suka sangat panggil tudung Star Wars. Kan bila dah pakai ada rupa watak dalam cerita Star Wars tue dah. Hahahahahahahahahahaha. Apa pendapat korang?


Darth Vader (Star Wars).



0 comments: