10 May 2011

Sini Sana Coklat...


Tak lengkap rasa nyer kalau datang ke Langkawi tanpa shopping coklat. Hehehe. Itu lah salah satu sebab utama kenapa emak aku nak holiday kat Langkawi. 


Meh aku bawa korang gi shopping coklat kat HAJI ISMAIL GROUP. Kedai nie memang kedai coklat yang paling top kat Langkawi. Owh ya. Kedai nie bukan jual coklat je tau. Kain batik, kain pelikat, baju Langkawi, pinggan, mangkuk, beg, asam, kacang, ikan bilis, minyak gamat pun ada jual tau. Senang cerita macam-macam larr ada kat kedai nie. 

























Kalau setakat ada orang pengsan bila tengok barang-barang especially coklat kat kedai nie murah giler, tue normal lah. Hahahahaha. Owh ya. Kedai nie ada 5 cawangan tau kat area Langkawi. Kalau datang Langkawi, jangan lupa shopping kat sini tau. Terbaik!!



P/s : Sekarang coklat pun dah kena tax tau. Tapi ada limit dia larr. Nak kirim coklat?? Hmmmm. Susah dah kot pasni.



0 comments: