10 May 2011

Underwater World...

Salam!

Masa kat Langkawi hari tue aku dengan mak aku gi Underwater World. Yey!! Aku memang excited nak gi situ sebab lama dah aku tak penah gi. Last aku gi situ masa aku umur 10 tahun. Perghhhh. 10 tahun yang lepas!


Underwater World nie terletak kat area Pantai Cenang. Tiket untuk masuk Underwater World berharga RM 28. Err. Maybe harga dia macam mahal kan. Tapi tak rugi kalau korang masuk sini. Bukan nyer selalu datang kan. Memang berbaloi. Tak percaya?? Aku ada bukti. Scroll ke bawah untuk maklumat lanjut. Hehehe.








Iguana pun ada.

Anjing laut.

Buaihhh sangat aihhh.

Penguin.

Korang pernah tengok penguin?

Macam dalam cerita Step. =)

Adventure becomes experience.

Sea Urchin.

Jelly fish.


Aku sangat teruja datang sini. Bukan setakat boleh tengok ikan je, haiwan-haiwan lain pun ada jugak. Sincerely, aku tak puas owh datang sini. Sebab jalan-jalan kat Underwater World nie kalut-kalut je. Xpa. Next time aku datang sini lagi. Ada sapa-sapa nak join? Jom!


Bersambung...

0 comments: