12 May 2011

Wafaa's Birthday...


HAPPY 20TH BIRTHDAY 
SYAFIQAH WAFAA AIMAN !!


Cilok dari blog birthday girl.  =)


Hari nie birthday kawan aku yang manis nie, Wafaa. Dia nie kawan aku dari darjah 1 ok. Aku tergelak bila baca blog dia tadi. Sekejap je kan masa berlalu.  Last sambut birthday dia sama-sama 3 tahun yang lepas. Time tue zaman hostel lagi. Sadis gila celebration masa tue. Celebrate dengan air milo and biskut kering je. Pastu makan kat tepi koridor bilik. Lagi sadis bila ada sisa lipas mati kat situ. Hahahaha. Tapi masa zaman hostel dulu tue dah kira paling meriah nyer celebration larr. Hahahahaha.


BTW, aku harap sangat tahun nie dapat celebrate birthday Wafaa meriah sikit dari dulu. Tapi bila lah agak nyer. Kalau plan holiday tue jadi lagi gempakz larr. Kan Wafaa kan? Hehehe.



P/s : Hadiah nanti ya Wafaa. Hehehe. (^_^)

6 comments:

shafmechy said...

awat tak ajak sekali...hehe

syafiqah nazri said...

aww aww terharunya...hehe :) dah la wish kat fb, wish kat fon, kat blog pun wish lagi. tengkiuu shoo much :)

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
selagi bley wish kita wish...
hehehe...

TUNASYA said...

@shafmechy
ajak p mana??
hehehe...

syafiqah nazri said...

oke...dah boleh follow :))

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
aittt...
mcm na bley follow??